Enpä ole tänne pitkään aikaan mitään fiksua kirjaillut. Kauhea kiire on ollut matkalla. Koulua pitäisi käydä, eikä millään jaksaisi, sen lisäksi on vielä tuo pahimmassa uhmaiässä oleva, joskus ehkä apinansukuun verrattava poika joka huomenna täyttää muuten 3v.

En tiedä mikä pistää näin talvella aina mielen maihin. Mieluummin sitä olisi itse sukua Muumeille, joka antaisi mahdollisuuden harkita pitkiä talviunia peiton alla. Oletan kuitenkin ettei sukuuni tai ystäväpiiriini kuulu ketään joka osaisi soittaa huuliharppua, joten parempi ehkä kuitenkin vain mököttää sohvalla viltin alla katsomassa turhia tv-ohjelmia ja lukemassa kirjaa.:D

Olen sentään saanut nyt jonkinasteisen nukkekotikirpun pureman ja olenkin touhunnut paljon nuiden talojen parissa. Siihen se askarteluaika onkin sitten turhaantunut. Ei ole tullut tehtyä kuin ne pakolliset synttäri ja joulukortit eikä niistäkään tietenkään kuvaa.:(

Josko sitä jossain vaiheessa innostuisi painelemaan askartelukauppaan valikoimaan uusia kartonkeja ja välineitä, niin voisi ehkä se kortti-into taas löytyä? Joitain helmitöitä koitin väkerrellä muutama viikko sitten ja lainasin viime viikolla lasitöistä kertovan kirjan. Ne on alkaneet kiinnostaa mitä suurimmassa määrin.

Voisiko joku armas ihminen jos tänne kukaan eksyy, kertoa mistä lasitöihin tarvittavaa lasia saa? Ja lasia kaipaisi ihan normaali tavan tallaaja.:D Onko esim. nettiputiikkia olemassa, tai jotain suurempaa helposti paikannettavaa liikettä hämeenlinna lahti akselilla josta voisi alkaa kauniin värisiä laseja kaivamaan ja mikähän on hintahaarukka?